Βούστρος Νικόλαος

Share Button

Επιχειρηματίας – Ειδικός Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας

(Υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Ιωαννιτών)

Ο Νικόλαος Μ. Βούστρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιάννενα το 1973. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με την πληροφορική και τα ηλεκτρονικά και στη συνέχεια σπούδασε αυτοματισμούς και Οικονομικές Επιστήμες – Διοίκηση επιχειρήσεων & Οργανισμών.

Ίδρυσε καινοτόμες επιχειρήσεις Διαδικτύου στις οποίες εργάζεται και σήμερα. Διευθύνει την Αλφαστάρ Ελλάς και την Epirus News. Παράλληλα υπήρξε σύμβουλος επί θεμάτων πληροφορικής / οργάνωσης / Internet σημαντικών επιχειρήσεων, οργανισμών, φορέων & Ο.Τ.Α. της περιοχής μας αλλά και του εξωτερικού. Έχει σημαντικό εκπαιδευτικό έργο, σε προγράμματα του ΥΠ.ΑΝ. αλλά και σε ιδιωτικές σχολές. Θεωρείται αναγνωρισμένος ειδικός ψηφιακής επιχειρηματικότητας τα τελευταία 20 χρόνια.

Παρουσιάζει τα τελευταία 10 χρόνια εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο με οικονομικο-πολιτική αλλά και τεχνολογική θεματολογία και αρθρογραφεί συστηματικά στο epirusnews.eu.

Διετέλεσε μέλος Δ.Σ. Α.Ε., μέλος συλλόγων, φορέων & επαγγελματικών ενώσεων. Είναι Eθελοντής Eκτάκτων Aναγκών ενταγμένος στα μητρώα της Γ.Γ.Π.Π., Radio-Amateur. Ασχολείται με τον αθλητισμό (σκοποβολή, αγώνες δρόμου πόλης) και είναι πατέρας μίας κόρης (Αλεξάνδρα Ν. Βούστρου).

Είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος της Γραμματείας της Δημοτικής Παράταξης Γιάννενα Τώρα και επί διετία Εκπρόσωπος Τύπου αυτής.

Facebook: www.facebook.com/voustros
Twitter: www.twitter.com/nickvous

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve + eighteen =