Συνάντηση γνωριμίας και διαλόγου με τους καλλιτέχνες των Ιωαννίνων

Share Button

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου 2020, παραβρέθηκαν εκπροσωπώντας τη Δημοτική Παράταξη ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ ο Μιχάλης Φαρσαρώτας, Συντονιστής της Παράταξης, η Έφη Μακρή, Υπεύθυνη Τύπου και ο Τριαντάφυλλος Μιχαηλίδης, μέλος της Παράταξης και μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Στην εκδήλωση, ο γλύπτης και τέως Σύμβουλος Εικαστικών Μαθημάτων, κ. Μιχάλης Οικονομίδης, υποδέχτηκε τους παρευρισκόμενους, παρουσίασε τα έργα της έκθεσης «Μικρόκοσμοι», κατευθύνοντας ταυτόχρονα το διάλογο με το κοινό, με σκοπό την ανάπτυξη του προβληματισμού και τη γνωριμία με τους καλλιτέχνες και το έργο τους.

Οι καλλιτέχνες και οι δημιουργοί του Σωματείου Ηπειρωτών Εικαστικών αποφοίτων Σχολών Καλών Τεχνών παρουσιάζοντας τα έργα τους, μας παρείχαν αφενός σημαντικές πληροφορίες για τη σύγχρονη εικαστική δημιουργία της Ηπείρου, αφετέρου μας έδωσαν τη δυνατότητα να μυηθούμε στο όμορφο ταξίδι του «μικρόκοσμου» της Τέχνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × three =