Συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής

Share Button

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020, αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» συναντήθηκε στα Γραφεία της Παράταξης με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής, κ.κ. Αθανάσιο Δάλλα και Μιχάλη Παντούλα.

Οι κ.κ. Αθ. Δάλλας και Μ. Παντούλας αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επαναλειτουργία της Ζωσιμαίας Σχολής ως πρότυπο σχολείο και αναφέρθηκαν στις δράσεις και τις ενέργειες του Συλλόγου τους, εξέθεσαν τις προτάσεις τους για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προβλέπονται από το νομοσχέδιο και ανέπτυξαν το όραμά τους για το μέλλον της Ζωσιμαίας Σχολής. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη δημιουργία ομίλων αριστείας, δημιουργικότητας και καινοτομίας, στους οποίους μπορούν να συμμετέχουν μαθητές και από άλλα δημόσια σχολεία της πόλης.

Μετά από διεξοδική συζήτηση, συμφωνήθηκε να αποσταλούν οι προτάσεις τους σε γραπτό κείμενο έτσι ώστε να μπορούν να ενημερωθούν όλα τα μέλη της Παράταξης και να επεξεργαστούν περαιτέρω.

Στη συζήτηση συμμετείχε ο Επικεφαλής της Παράταξης Άρης Μπαρτζώκας, ο Συντονιστής της Γραμματείας Μιχάλης Φαρσαρώτας και το μέλος της Παράταξης Ηλίας Χούσος.

Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eight − seven =