«Γιάννενα Τώρα»: Είκοσι νέοι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο μας

Share Button

giannena-tora.jpgΑκόμη είκοσι νέοι υποψήφιοι προστίθενται στο ήδη ανακοινωμένο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ». Μεταξύ τους περιλαμβάνονται γνωστοί εκπρόσωποι του επαγγελματικού, επιστημονικού και καλλιτεχνικού χώρου καθώς και εκπρόσωποι των περιφερειακών οικισμών του Δήμου Ιωαννιτών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της παράταξης για ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτών που ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν στη δημιουργία ενός καλύτερου Δήμου.

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε είκοσι ακόμη δημότες του Δήμου Ιωαννιτών στην παράταξή μας», δήλωσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου κος Άρης Μπαρτζώκας. «Με τη δική τους συμμετοχή σκοπεύουμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την ηγεσία του Δήμου Ιωαννιτών. Είναι η δική τους παρουσία που ισχυροποιεί την παράταξή μας και που στέλνει το μήνυμα προς όλους τους πολίτες ότι δεν χρειάζεται η υποστήριξη από τα κόμματα ή τα διάφορα οικονομικά συμφέροντα για να μπορέσει μία παράταξη να αναλάβει την διοίκηση του Δήμου και να φέρει μια νέα πνοή στην πόλη μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι πάθος για την πόλη μας, όρεξη και, το πιο δύσκολο, να μείνουν στην άκρη όσα μας χωρίζουν και να δουλέψουμε όλοι μαζί για όσα μας ενώνουν».

Και συνέχισε: «Στο σημείο αυτό θα ήθελα να δώσω και μια οριστική και ξεκάθαρη απάντηση και σε όσους πίστεψαν ότι ως νέα παράταξη θα είχαμε δυσκολίες να συμπληρώσουμε ψηφοδέλτιο και να κατέβουμε στις εκλογές. Έχετε μπροστά σας πια σαράντα υποψηφίους ενώ πολλούς ακόμη θα ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» θα είναι παρούσα με πλήρες ψηφοδέλτιο στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο γύρο.

Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» υπόσχεται ότι ο νέος Δήμος Ιωαννιτών θα είναι ένας Δήμος αξιοκρατίας και διαφάνειας, προσανατολισμένος στον δημότη και τις ανάγκες του. Θα είναι όμως ταυτόχρονα κι ένας Δήμος που θα προτάξει και το μακροχρόνιο αναπτυξιακό όραμά του και θα θεμελιώσει πρακτικά και με έργα την υλοποίησή του.

Στα πλαίσια αυτά καλώ όλους του δημότες του Δήμου μας που πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, ότι μπορεί η παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» να φέρει την ουσιαστική αλλαγή, να συμπαραταχθούν μαζί μας για την επίτευξη του κοινού μας στόχου».

Οι 20 νέοι υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης «Γιάννενα Τώρα»

21) Βασιλείου Βάσω, Πολιτικός Μηχανικός
22) Βασιλείου Κώστας, Σχεδιαστής Ιστοσελίδων
23) Γαλάρης Απόστολος, Φοιτητής Βιολογίας
24) Γεωργούλη Ελευθερία, Ιδιωτική Υπάλληλος & Σπουδάστρια Διοίκησης Επιχειρήσεων
25) Δημητρούλα Βάσω, Καρδιολόγος
26) Διαμάντης Αλέξανδρος, Κινηματογραφιστής
27) Ζαφείρης Σπύρος, Ελεύθερος Επαγγελματίας
28) Ζαχαρής Γιώργος, Ερευνητής Φυσικός
29) Ζωνίδη Μαρίνα, Διαφημίστρια
30) Καμηνάς Σοφοκλής, Φυσικοθεραπευτής
31) Κουτσάφτη Κατερίνα, Φιλόλογος – Αρχαιολόγος
32) Λώλου Λαμπρινή, Ιχθυολόγος
33) Μπράμπαντερ – Τσουκανέλη Σουζάνα, Επιχειρηματίας
34) Νανάκης Γιώργος, Πολιτικός Μηχανικός
35) Παναγιωτίδης Νίκος, Φυσικός – Υπεύθυνος ΕΚΦΕ Ιωαννίνων
36) Παπαδημητρίου Θωμάς, Ελεύθερος Επαγγελματίας
37) Παπαπέτρος Παναγιώτης, Ιδιωτικός Υπάλληλος
38) Ράπτης Φώτης, Οικονομολόγος
39) Ρώσσης Κώστας, Υπάλληλος ΔΕΗ
40) Τσίρκα Αντιγόνη, Παιδίατρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen + seventeen =