Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα “Γιάννενα Τώρα”

Share Button

Αgiannena-tora.jpgγαπητοί συνδημότες μας.

Το 2014 άφησε τον κόσμο μας με ανάμεικτα συναισθήματα καθώς τα παγκόσμια αλλά και τα εθνικά γεγονότα δείχνουν ότι ζούμε στο μεταίχμιο μεγάλων αλλαγών που προοιωνίζουν ένα μέλλον διαφορετικό απ’ ότι έχουμε μέχρι τώρα συνηθίσει.

Στα τοπικά πράγματα, το 2014 έφερε την αλλαγή της Δημοτικής Αρχής αλλά, πολύ περισσότερο, ανέδειξε μια καινούργια Δημοτική Παράταξη, την παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ». Μια παράταξη που ανέδειξε την ανεξαρτησία από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, τον πολιτικό ορθό λόγο, την ευγένεια στην πολιτική αντιπαράθεση και την προώθηση νέων ανθρώπων.

Σταθήκαμε συνεπείς στις διακηρυγμένες θέσεις μας και καθώς, με την βοήθεια περίπου 4.000 δημοτών μας, μπήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, υποσχεθήκαμε να προσπαθήσουμε να εγκαταστήσουμε τις αρχές αυτές και στη λειτουργία του Δήμου μας, να είμαστε συνεχώς παρόντες και ενεργοί και να αναδείξουμε όχι μόνο τα προβλήματα της περιοχής μας αλλά, κυρίως, τις λύσεις τους.

Αγαπητοί μας συμπολίτες,

Το 2015 προμηνύεται ως ένα ιδιαίτερα κρίσιμο έτος για την ανάπτυξη και ανάδειξη της χώρας μας ή για την οπισθοδρόμηση της σε ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις. Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι οι κρατούντες, όποιοι κι αν αναδειχτούν από τις επικείμενες εκλογές, θα αντιληφθούν την κρισιμότητα των καταστάσεων και θα αναλάβουν τις πρωτοβουλίες εκείνες, ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους, που θα οδηγήσουν την χώρα μας στην ανάπτυξη και την επανατοποθέτησή της ως ισχυρού ευρωπαίου εταίρου.

Από την άλλη, ελπίζουμε η Δημοτική Αρχή μας να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί πια ένας Δήμος να διοικείται με αρχές και πρακτικές των περασμένων δεκαετιών όταν τόσο οι αντικειμενικές συνθήκες όσο και οι πόροι του μπορούν να επιτρέψουν την ανάπτυξη τοπικών στρατηγικών ανάπτυξης που μπορούν να οδηγήσουν σε μια τοπική βελτίωση των συνθηκών ζωής.

Προσδοκούμε ότι θα δούμε ένα νέο τρόπο διοίκησης και ανάπτυξης που θα στηρίζεται στη συνεργασία όλων, Δημοτικής Αρχής, Δημοτών, Επιχειρήσεων και Τοπικών Φορέων, ώστε να καταστεί το 2015 το έτος που ξεκίνησε η ανάπτυξη του Δήμου μας. Από την πλευρά μας θα βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας μια τέτοια πρωτοβουλία.

Ευχόμαστε το 2015 να γίνει το εναρκτήριο έτος ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους μας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και με αυτές τις σκέψεις, ευχόμαστε σε όλους του συμπολίτες μας ένα Υγιές, Δημιουργικό και Προσοδοφόρο 2015.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × four =