Πρόγραμμα & πληροφορίες δεύτερης ανοιχτής εκδήλωσης της 5ης Μαρτίου

Share Button

giannena-tora.jpgΗ Πρωτοβουλία «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» προσκαλεί όλους του συμπολίτες του Δήμου Ιωαννιτών να παραστούν στην δεύτερη ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει στον χώρο εκδηλώσεων του συγκροτήματος «Φρόντζου Πολιτεία», την Τετάρτη 5 Μαρτίου και ώρα 19:30. [πληροφορίες – πρόσβαση: https://www.facebook.com/events/300045096809486/]

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει θεματική παρουσίαση των θέσεων της Πρωτοβουλίας με ομιλητές τους:

  • Θοδωρή Αλεξίου και Βαγγέλη Ευαγγέλου : Τουρισμός – Πολιτισμός
  • Κώστα Κυριαζή : Ενεργειακά θέματα
  • Νίκο Βούστρο : Τεχνολογία – Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση
  • Δημήτρη Πάνου : Υγεία – Πρόνοια – Αθλητισμός

Την γενική φιλοσοφία της παράταξης καθώς και θέματα διοίκησης του Δήμου θα παρουσιάσει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Άρης Μπαρτζώκας.

Στη συνέχεια το βήμα θα είναι διαθέσιμο για κάθε συμμετέχοντα που θα ήθελε να εκφράσει τη δική του γνώμη.

Εξάλλου, οι διοργανωτές τονίζουν ιδιαίτερα ότι σκοπός της εκδήλωσης δεν είναι μόνο η παρουσίαση των θέσεων της παράταξης αλλά, κυρίως, η έκφραση των απόψεων των πολιτών καθώς και η παρουσίαση των δικών τους τοποθετήσεων ώστε μέσα από ένα γόνιμο διάλογο να αναζητηθούν οι καλύτερες λύσεις για τα καθημερινά αλλά και τα μεγαλύτερα προβλήματα του Δήμου μας.

Ο Νέος Δήμος μας πρέπει να προκύψει μέσα από ανθρώπους που, ανιδιοτελώς και με αγάπη για τα Γιάννενα, θα αναλάβουν να τον οδηγήσουν σε μια νέα εποχή. Πρέπει να είναι ένας Δήμος της καθημερινότητας, από τη μία, και του οράματος, από την άλλη.

Αν χάσουμε κι αυτό το στοίχημα, αν τώρα δεν αποφασίσουμε να αναλάβουμε εμείς την τύχη του Δήμου μας τότε θα παραμείνουμε σιωπηλοί και άβουλοι θεατές του ίδιου έργου που παρακολουθούμε εδώ και δεκαετίες…

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ:

URLwww.ioannina.com/giannenatora
Ε-mailgiannena.tora@gmail.com
Facebookhttps://www.facebook.com/groups/giannenatora/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × one =