Ευχές για τον εορτασμό του Πάσχα

Share Button

Κάθε μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης είναι άλλη μία ευκαιρία να εκφράσουμε τις ευχές μας και να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης στους συνανθρώπους μας, είτε βρίσκονται κοντά μας είτε πολύ μακριά μας.

Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε στη χώρα μας αυτή την εποχή λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού, δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε έναν εντελώς διαφορετικό εορτασμό του θαύματος της Ανάστασης και του Πάσχα, μακριά από τους ιερούς ναούς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Όμως, το Αναστάσιμο μήνυμα δεν παύει να φωλιάζει στην ψυχή μας και να μας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο για να αντέξουμε όλες αυτές τις αντιξοότητες των ημερών. Αυτό το Πάσχα ας ευχηθούμε όλοι μαζί για την υγεία όσων νοσούν. Η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγεί την κάθε σκέψη μας για να ατενίζουμε το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία.

Με σύνεση, συλλογικότητα, υπομονή και επιμονή θα καταφέρουμε να βγούμε όσο το δυνατόν πιο αλώβητοι από αυτή την άνιση μάχη με τον «αόρατο εχθρό», αποδεικνύοντας έμπρακτα πως υπέρτατη αξία είναι και πρέπει να είναι ο ανθρωπισμός.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

15/04/2020

Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × five =