Ο Άρης Μπαρτζώκας θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της πρωτοβουλίας «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»

Share Button

Α. ΜπαρτζώκαςΗ Γενική Συνέλευση της Πρωτοβουλίας “ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ” αποφάσισε να αναθέσει την ηγεσία του συνδυασμού της στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές στον Αρη Μπαρτζώκα, αναπληρωτή Καθηγητή Αστρογεωφυσικής – Μετεωρολόγο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο κος Μπαρτζώκας στην ευχαριστήρια ομιλία του ανέφερε ότι αποτελεί επιτακτικό αίτημα της κοινωνίας η ανανέωση του Δήμου μας, έξω και πέρα από τα γνωστά δίπολα που αναπτύσσονται εδώ και δεκαετίες παγιδεύοντας τους δημότες σε μια αδιέξοδη πορεία κι ότι με την δημιουργία της Πρωτοβουλίας “Γιάννενα Τώρα” άνοιξε ο δρόμος για μια βαθιά τομή τόσο στις λειτουργίας όσο και στην μορφή που θα έχει ο Δήμος Ιωαννιτών την νέα Δημοτική περίοδο. Επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την ανεξαρτησία του συνδυασμού από οποιεσδήποτε κομματικές ή οικονομικές επιρροές ενώ έκανε και μια σύντομη αναφορά στις αρχές της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, του πολιτικού και κοινωνικού πολιτισμού και της συνεργατικότητας που θα επιδιώξει να διέπουν την νέα δημοτική αρχή.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί πρόγραμμα των δράσεων της Πρωτοβουλίας “Γιάννενα Τώρα” καθώς και των προγραμματικών της θέσεων.

2 Σχόλια

  1. μια υποψηφιότητα πολύ καλή κ Μπαρτζώκα θα σας στηρίξω γιατί έχετε αυτό το κάτι διαφορετικό ονειρό μου να γίνει η πόλη μου εφάμιλη με μια ευρωπαική βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια επιτέλους αλλάξτε την πόλη μας όχι άλλες πολυκατοικίες ,όχι άλλες μουντζούρες στους τοίχους και στα ελάχιστα αγάλματα και κτίρια όχι άλλες τεράστιες ταμπέλες κακόγουστες ,,,δώστε κάτι διαφορετικό σε αυτη τη πόλη που κάποτε ήταν απο τις πιο ωραίες με το χαρακτηριστικό προσωνύμιο ~κηπούπολη~
    καλή επιτυχία..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 − 2 =