ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

Share Button

Η χθεσινή επίσκεψη κλιμακίου της Δημοτικής Παράταξης «Γιάννενα Τώρα» αποτελούμενου από τον επικεφαλής Α. Μπαρτζώκα, και τους Δ. Πάνου, Δ. Σκούρτη, Α. Χούσο, Γ. Γοργόλη, Α. Μάγκου-Γαλάρη και Ε. Μακρή ανέδειξε την τριτοκοσμική και απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο χώρος της Λαϊκής Αγοράς της Αγίας Μαρίνας, στην καρδιά της πόλης, δίπλα κυριολεκτικά στο Δημαρχείο.

Η έπαρση, η αυταρέσκεια και η αλαζονεία της Δημοτικής Αρχής, η οποία μόνο εκδίδει διθυραμβικές ανακοινώσεις χωρίς αντίκρυσμα, δεν της επιτρέπουν να δει αυτό που είδαμε εμείς, και το οποίο δεν έχει αλλάξει καθόλου από τις προηγούμενες επισκέψεις μας από το 2014 και μετά, παρά μόνο προς το χειρότερο.

Οι συνθήκες υγιεινής είναι χειρότερες από αυτές των τριτοκοσμικών χωρών. Δεν μπορείς ούτε να πλησιάσεις στις τουαλέτες, υπάρχουν στέγαστρα με αμίαντο – υλικό που έχει απαγορευθεί η χρήση του διεθνώς ως επιβλαβές για την υγεία.

Γενικότερα, οι υποδομές του χώρου είναι απολύτως απαράδεκτες, παρά τα υψηλά ενοίκια που εισπράττει από τους μικροεπιχειρηματίες αυτούς ο Δήμος μας.

Εμείς ως παράταξη διατυπώνουμε τη θλίψη μας για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και δηλώνουμε ότι θα θέτουμε όλους προ των ευθυνών τους μέχρι να αλλάξει η τριτοκοσμική αυτή εικόνα που δεν τιμά κανέναν. Όσο παραμένουν οι εικόνες αυτές, ουδείς δικαιούται να κομπορρημονεί για τα πεπραγμένα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × 3 =