Επίσκεψη στα Μάρμαρα

Share Button

Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα», στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέψεών της, επισκέφθηκε με κλιμάκιό της το Σάββατο την περιοχή των Μαρμάρων, όπου έγινε θερμά δεκτή από τους κατοίκους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η παράταξη ενημερώθηκε επί τόπου για τα διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι αυτής της περιοχής, τα σημαντικότερα από τα οποία είναι το ακριβό νερό, η μη αποπεράτωση του αθλητικού κέντρου της περιοχής, οι ελλείψεις σε υποδομές, όπως και η ένταξη της περιοχής των Κάτω Μαρμάρων στο Οικιστικό Σχέδιο (σχέδιο πόλης).

Οι εκπρόσωποι της παράταξης αφού ενημερώθηκαν διεξοδικά, υποσχέθηκαν ότι θα θέτουν τα θέματα της περιοχής τους και ότι θα τα παρακολουθούν στενά.

Οι κάτοικοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη στάση της παράταξης όσον αφορά στα θέματα της περιοχής τους κατά τα προηγούμενα χρόνια και ευχαρίστησαν θερμά την παράταξη «Γιάννενα Τώρα» για το ότι ήταν η πρώτη που είχε απερίφραστα αντιταχθεί στα σχέδια για τη δημιουργία του επιβλαβούς για το περιβάλλον, εργοστασίου βιοαερίου στην περιοχή τους.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μπαρτζώκας, μετά το πέρας της επίσκεψης:

«Συναντήσαμε εδώ σήμερα παλιούς φίλους, με τους οποίους δώσαμε από κοινού αγώνες για την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον. Όχι στα λόγια, όχι στα συνθήματα. Με τις πράξεις μας και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που οι κάτοικοι των Μαρμάρων εκτίμησαν τη στάση μας και τους διαβεβαιώνουμε όπως και όλους τους δημότες, ότι το περιβάλλον και η καθημερινότητα είναι στις πρώτες μας προτεραιότητες.»

Τα Μάρμαρα επισκέφθηκαν οι: Α. Μπαρτζώκας, Δ. Πάνου, Τ. Μιχαηλίδης, Γ. Γοργόλης, Α. Μάγκου-Γαλάρη, Δ. Σκούρτης και Η. Χούσος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × two =