Επίσκεψη στα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων

Share Button

Τον Ορειβατικό Σύλλογο Ιωαννίνων επισκέφθηκε την Παρασκευή η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα». Ο Σύλλογος είναι από τους αρχαιότερους της πόλης αφού ιδρύθηκε το 1936 και αριθμεί περί τα 1000 μέλη.

Η αγάπη προς τη φύση και το βουνό, η οποία τα τελευταία χρόνια φαίνεται να εξαπλώνεται ταχύτατα κυρίως μεταξύ των νέων μας που έχουν αποκτήσει πλέον περιβαλλοντική συνείδηση, κάνει τον Σύλλογο έναν από τους πιο δραστήριους της πόλης.

Τα θέματα τα οποία απασχολούν σήμερα τον Ορειβατικό Σύλλογο Ιωαννίνων, σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε από το Δ.Σ. στην παράταξη, είναι:

α) η μη διευθέτηση του ιδιοκτησιακού ζητήματος του καταφυγίου Μιτσικελίου

β) η χρηματοδότηση για καλύτερη σήμανση των ορειβατικών διαδρομών κοντά στην πόλη καθώς και η δημιουργία ειδικών διαδρομών για άτομα με ειδικές ανάγκες και προβλήματα όρασης.

γ) η δημιουργία κλειστής πίστας αναρρίχησης, ενός μοντέρνου αθλήματος με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης

Ο κ. Μπαρτζώκας, ορειβάτης και ό ίδιος για πάνω από 20 χρόνια, δήλωσε:

«Σήμερα, αισθάνομαι ότι έκανα μια επίσκεψη «στο σπίτι μου». Ο Σύλλογος είναι αξιέπαινος για τις δραστηριότητές του αλλά και για το κοινωνικό έργο το οποίο επιτελεί. Αξίζει κάθε βοήθειας για να ανοίξει τα φτερά του για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις».

Τον κ. Μπαρτζώκα συνόδευσαν οι Χ. Αναγνωστόπουλος, Μ. Αναγνωστοπούλου, Κ. Βασιλείου, Π. Δεβελέγκας, Ε. Ζιώγα και Α. Στεργίου-Γιαννακοπούλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two + two =