Επίσκεψη σε υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών

Share Button

Επίσκεψη σε υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών επισκέφθηκε σήμερα κλιμάκιο της παράταξης «Γιάννενα Τώρα», αποτελούμενο από τον επικεφαλής Α. Μπαρτζώκα, το Δημοτικό Σύμβουλο Δ. Πάνου και τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους Ρ. Τσέλιου, Κ. Κυριαζή, Γ. Γοργόλη, Τ. Μιχαηλίδη, Α. Μαγκου, Α. Στεργίου – Γιαννακοπούλου, Ν. Βούστρο.

Η παράταξη επισκέφθηκε αρχικά την Τεχνική Υπηρεσία όπου ενημερώθηκε και αντάλλαξε απόψεις για τα ζητήματα της πόλης και του Δήμου με τα στελέχη της υπηρεσίας και στη συνέχεια επισκέφθηκε τις Οικονομικές και Διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου, όπου ενημερώθηκε για αρκετά ζητήματα θεσμικά, λειτουργίας, όσο και στελέχωσης των υπηρεσιών αυτών.

Ο επικεφαλής της παράταξης Α. Μπαρτζώκας μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων, δήλωσε: «Επισκεφθήκαμε σήμερα σημαντικές υπηρεσίες του Δήμου μας, όπου διαπιστώσαμε ότι έχουν βέβαια υλοποιηθεί μέτρα προς τη σωστή κατεύθυνση, ωστόσο αυτά είναι λίγα και ανεπαρκή. Επιβεβαιώνονται απόλυτα οι τοποθετήσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε όλες τις δημόσιες παρεμβάσεις μας, ότι απαιτείται τάχιστα αναδιοργάνωση των υπηρεσιών και των λειτουργιών, επαναπροσδιορισμός του Οργανισμού του Δήμου και στελέχωση με καταρτισμένο και επιστημονικά ικανό προσωπικό όπου σήμερα οι υπηρεσίες λειτουργούν σε συνθήκες έλλειψης προσωπικού.»

«Σε ότι μας αφορά» συνέχισε ο κ. Μπαρτζώκας, «δηλώνουμε συμπαραστάτες σε κάθε καλή ιδέα αναδιοργάνωσης και θεσμικού επανακαθορισμού διαδικασιών αλλά παράλληλα, διαπιστώνουμε ότι ο Οργανισμός του Δήμου έχει προ πολλού εξαντλήσει τα όρια του και απαιτείται αμεσότατα παρέμβαση.

Η λειτουργία των υπηρεσιών δεν είναι για εμάς ένα τυπικό διαδικαστικό θέμα. Είναι ζήτημα ουσίας, καθώς από τις υπηρεσίες και τη λειτουργία τους περνά η ποιότητα ζωής, η καθημερινότητα αλλά και η ολοκλήρωση μεγάλων θεμάτων της πόλης και του Δήμου.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 − 9 =