Εντυπωσιακό μήνυμα νίκης στην Ανοιχτή Εκδήλωση της Παράταξης Γιάννενα Τώρα

Share Button

Εντυπωσιακό μήνυμα νίκης από την παράταξη – Πραγματοποιήθηκε η Ανοιχτή Εκδήλωση – Γιορτή των Δημοτών και της Δημοκρατίας

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, γεμάτη από εκατοντάδες φίλους και μέλη της παράταξης, πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαΐου 2019 η μεγάλη Ανοιχτή Εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα Τώρα».

Ο επικεφαλής της παράταξης Άρης Μπαρτζώκας, παρουσίασε με δομημένο και κατανοητό τρόπο στο πολυπληθές κοινό τις βασικές προτάσεις του προγράμματος της παράταξης, πραγματοποίησε σύντομη αναδρομή στη δημιουργία της από ενεργούς πολίτες το 2014, καθώς επίσης και σε όλες τις σημαντικές δράσεις και παρεμβάσεις που πραγματοποίησε τα προηγούμενα χρόνια, στο Δημοτικό Συμβούλιο και στο Δημόσιο Χώρο.

Συγκινημένος, ευχαρίστησε τα μέλη της παράταξης για το ότι τη στήριξαν και τη στηρίζουν πάντα και έδωσε το σύνθημα της συνέχισης του αξιοπρεπούς πολιτικού αγώνα, για «τα Γιάννενα που μας αξίζουν», όπως ανέφερε πολλές φορές κατά την ομιλία του, ο οποία διακοπτόταν από συνεχή παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Τόνισε τη διαφορετικότητα της παράταξης και ιδίως την απόλυτη διαφοροποίηση της από τις άλλες «παλαιάς κομματικής κοπής παρατάξεις» οι οποίες όσο κι αν ενδύονται τον μανδύα του ανεξάρτητου δεν μπορούν ποτέ να απαλλαγούν από τα «βαρίδια» του παρελθόντος τους.

Επίσης, υπογράμμισε ιδιαίτερα το επίπεδο των μελών της παράταξης καθώς και την προσωπική καταξίωση του καθενός, αλλά και το διαφορετικό και πολιτισμένο πολιτικά τρόπο που πολιτεύεται διαχρονικά η παράταξη.

Ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και υποσχέθηκε ότι η παράταξη θα είναι εδώ και την επόμενη μέρα, παρούσα, ενδυναμωμένη και με περισσότερα στελέχη στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Επίσης καυτηρίασε με λόγο αιχμηρό μεν, απόλυτα ακριβή και τεκμηριωμένο δε τις παλαιοκομματικές πρακτικές όσων άσκησαν διοίκηση τα προηγούμενα χρόνια και απέδειξε με επιχειρήματα ότι ακόμη κι αν αλλάζουν τα ονόματα ή οι συμμαχίες, οι πρακτικές και οι νοοτροπίες είναι οι ίδιες, σε απόλυτη αντίθεση με την παράταξη μας «Γιάννενα Τώρα»

Η εκδήλωση έκλεισε πανηγυρικά με την ονομαστική παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen + nine =