ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2020

Share Button

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή μελών και φίλων της Δημοτικής Παράταξης ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας για το 2020.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Olympic», η Δημοτική Παράταξη ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ έκοψε τη Βασιλόπιτα και αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους για μια δημιουργική χρονιά για το Δήμο Ιωαννιτών.

Ο Συντονιστής της Παράταξης κ. Μιχάλης Φαρσαρώτας, ο Επικεφαλής της Παράταξης, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ κ. Άρης Μπαρτζώκας και ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ κ. Δημήτρης Πάνου καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκαν για το νέο έτος.

Άρης Μπαρτζώκας, Μιχάλης Φαρσαρώτας, Δημήτρης Πάνου

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, κ. Βαγγέλης Πήχας, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου, κ. Νίκος Τσόλης, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία».

Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, κα. Μαρία Τσολάκη, η Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, κα. Ελένη Σιάση, και ο Γραμματέας του ΤΕΕ, κ. Αλέξανδρος Λάμπρου.

Τυχερός της εκδήλωσης αναδείχτηκε ο κ. Πήχας που κέρδισε το φλουρί, το οποίο συνοδευόταν από ένα συμβολικό δώρο, ένα Smartwatch, δηλαδή ένα «έξυπνο ρολόι» που ταιριάζει σε πολίτες μιας «έξυπνης» πόλης.

Η νέα εκλεγμένη Γραμματεία

Εύη Μπετούνη, Έφη Μακρή, Μιχάλης Φαρσαρώτας, Ειρήνη Ζιώγα, Ρούλα Τσέλιου-Σίμου

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − one =