ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Share Button

Την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της δημοτικής παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ». Η διαδικασία ξεκίνησε με απολογισμό των πεπραγμένων της Γραμματείας, η θητεία της οποίας συνέπεσε με την περίοδο της πανδημίας, γεγονός που δυσχέραινε το έργο της, γι’ αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα η παράταση της θητείας της μέχρι τα τέλη του 2021.

Ακολούθησε ενημέρωση του Σώματος για την πορεία των οργανισμών και των επιτροπών που μετέχουν τα μέλη της παράταξης και στη συνέχεια σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης τοποθετήθηκαν τα μέλη με παρατηρήσεις αναφορικά με την πορεία της δημοτικής αρχής.

Συζητήθηκε επίσης η αλλαγή του εκλογικού νόμου, οι προκλήσεις που διαμορφώνονται με την κατάργηση της απλής αναλογικής, όπως και οι προοπτικές που διαγράφονται για το μέλλον της παράταξης.

Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση όλων των μελών να συνεχιστεί η δυναμική και δημιουργική τους συμμετοχή στη δημοτική αρχή, μένοντας προσηλωμένοι στο στόχο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο Ιωαννιτών.

Δημοτική Παράταξη

«ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»

1/7/2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × four =